WE Nyedhiyani HIGH QUALITYEQUIPMENT

GENCOR EQUIPMENT

  • Factory Supply Industry 304 Stainless Steel Automatic Self Cleaning Water Filter for Industrial Filtering

    Factory Supply Industry 304 Stainless Steel Aut...

  • Automatic scraping self cleaning filter for chemical filtration

    Automatic scraping self cleaning filter for che...

  • tank panyimpenan banyu stainless steel

    tank panyimpenan banyu stainless steel

    tank Storage stainless steel utamané dipigunakaké kanggo nyimpen Cairan ing Food, Beverage, biasa, Farmasi, Kimia industri etc. Bisa digunakake minangka tank Cairan panyimpenan, tank nyawiji, tank susu, tank Brewery etc. Iku tansah digawe saka stainless steel 304 utawa 316L, struktur miturut negara vèrtikal & jinis horisontal. Fitur Product ● Volume: 50L-30000L ● Material: SS304 construction ● vèrtikal jinis siji lapisan ● 150 ° Cone Top & ngisor ● kekandelan: 3mm ● Ladder digawe saka stainless steel ● TOP manhole ● Acce ...

  • Self Filter cleaning

    Self Filter cleaning

    HAFS seri poto-cleaning Filter, punika Highly efisiensin brushing internal Filter poto-cleaning independen dikembangaké dening HWAHON. Otomatis njabut impurities ing lumahing utama saka unsur Filter dening scraping mechanical, iku terus-terusan nyaring on-line. Lan mbatalake karya panggantos kanggo unsur Filter abot, nyimpen biaya Consumables lan perawatan lingkungan Proteksi. HAFS Filter uga karo meksa mundhut cilik lan aliran stabil ing proses filtrasi kang ...

  • Filter omah Cartridge

    Filter omah Cartridge

    Precision Filter (uga dikenal minangka Filter keamanan), Nihan silinder digawé saka stainless steel, nang migunakake PP nyawiji-diunekake, kabel kobong, lempitan, titanium Filter, urip filter karbon lan unsur Filter bentuk pipa liyane minangka unsur Filter, miturut media Filter beda lan proses desain milih unsur saringan lain kanggo syarat kualitas effluent. ciri Performance (1) Dhuwur filtrasi tliti lan seragam Filter maksimum (2) Filter resis ...

  • Filter omah multi-tas

    Filter omah multi-tas

    Tas Filter omah iku utamané migunani kanggo nyaring volume gedhe utawa cairan viskositas dhuwur, kang dibangun saka omah yang, tas Filter, kandhang internal kanggo tas support, noto sealing positif. Unit teka standar karo ukuran tas Filter 02 wakul restrainer stainless steel. Fitur & Keuntungan ● tarif Dhuwur aliran ● struktur baja stainless 304,316L Complete ● suhu High & desain meksa High kasedhiya ● Wide sawetara ukuran tas kanggo pilihan ● Gampang kanggo resik A ...

Dipercaya kita, milih kita

Babagan awake dhewe

gambaran Brief:

HWAHON punika China anjog perusahaan filtrasi industri lengkap karo akeh taun pengalaman. We sing specialized ing teknologi filtrasi poto-reresik lan teknologi filtrasi proses. Kita ngawula ing industri kayata petro-kimia, kimia nggoleki, perawatan banyu, pulp lan kertas, industri otomatis, pangan lan wedang, marine, apa logam, lan sapiturute macem-macem teknologi filtrasi poto-reresik Kita aplikasi kanggo Waters mentahan, sirkulasi banyu cooling , lengo, kimia lan polimer.

Melok aktivitas pameran

KANGAN & perdagangan ditampilake