URANG nyadiakeun tinggi QUALITYEQUIPMENT

GENCOR alat

  • Factory Supply Industry 304 Stainless Steel Automatic Self Cleaning Water Filter for Industrial Filtering

    Factory Supply Industry 304 Stainless Steel Aut...

  • Automatic scraping self cleaning filter for chemical filtration

    Automatic scraping self cleaning filter for che...

  • tank neundeun cai stainless steel

    tank neundeun cai stainless steel

    tank Panyimpenan stainless steel utamana dipaké pikeun nyimpen cair dina Kadaharan, inuman, susu, Farmasi, industri kimia jsb Ieu bisa dipaké salaku tank cair gudang, tank Pergaulan, tank Susu, tank brewery jsb Hayu urang salawasna dijieunna tina stainless steel 304 atanapi 316L, struktur ku tipe nangtung & tipe horisontal. Pitur produk ● Jilid: 50L-30000L ● Bahan: SS304 konstruksi ● nangtung tipe lapisan tunggal ● 150 ° Cone Top & Bottom ● ketebalan: 3mm ● tangga dijieunna tina stainless steel ● TOP manhole ● Acce ...

  • Self filter beberesih

    Self filter beberesih

    HAFS runtuyan timer beberesih filter, nyaéta kacida efisien brushing internal filter timer beberesih bebas dikembangkeun ku HWAHON. Otomatis nyoplokkeun pangotor dina beungeut batin tina unsur filter ku scraping mékanis, éta terus nyaring dina garis. Sarta ngabolaykeun karya ngagantian pikeun unsur filter beurat, ngahemat biaya consumables jeung perlakuan perlindungan lingkungan. HAFS filter oge kalayan tekanan leungitna leutik jeung aliran stabil dina prosés filtration nu a ...

  • filter perumahan cartridge

    filter perumahan cartridge

    Precision filter (ogé katelah filter kaamanan), cangkang silinder umumna dijieun tina stainless steel, jero ngagunakeun PP ngalembereh-ditiup, kawat ngaduruk, tilepan, titanium filter, diaktipkeun filter karbon jeung elemen filter tubular lianna salaku elemen filter, nurutkeun média filter béda jeung prosés design milih elemen filter béda pikeun minuhan sarat kualitas kumbah. ciri kinarya (1) filtration High precision jeung seragam filter aperture (2) filter resis ...

  • filter perumahan multi-kantong

    filter perumahan multi-kantong

    Kantong filter perumahan anu sabageanna bisa dipake keur nyaring jilid ageung atanapi cair viskositas tinggi, nu diwangun tina perumahan filter, tas filter, kandang internal pikeun tas rojongan, susunan sealing positif. Hijian datangna standar kalawan ukuran kantong filter 02 baskets restrainer stainless steel. Fitur & Manfaat ● ongkos High aliran ● struktur stainless steel 304,316L lengkep ● Suhu & desain tekanan High anu sadia ● rentang Wide tina ukuran kantong keur pilihan ● Gampang bersih A ...

Percanten ka kami, milih kami

Tentang Kami

pedaran ringkes:

HWAHON nyaeta Cina ngarah parusahaan filtration industri komprehensif jeung loba taun pangalaman. Kami husus dina téknologi filtration timer meresihan sarta téknologi filtration prosés. Urang ngalayanan industri kayaning petro-kimia, kimia rupa, perlakuan cai, bubur na keretas, Industri otomatis, dahareun jeung inuman, laut, kerja logam, jsb rupa téknologi filtration timer meresihan kami nerapkeun ka cai atah, sirkulasi cai cooling , minyak, kimia sarta polimér.

Ilubiung dina kagiatan pameran

Wanayasa & nembongkeun dagang